extensie extensie extensie extensie extensie

Axley

Axley is opgezet door Teun van Erp, singer/songwriter en producent uit Asten, Noord-Brabant. Teun is opgegroeid met bands als o.a. Keane, OneRepublic en The Fray. Die energie en emotie zijn terug te horen in zijn schrijfstijl, maar vooral op productievlak streeft hij ernaar om een eigen sound te creëren. Axley speelt pop/rock-muziek voor live instrumenten, maar er wordt tegelijkertijd onbelemmerd gebruik gemaakt van digitale instrumenten en samples. 
 

Samen met Jasper van Eck (gitaar) en Ferd van Stekelenburg (drums) wordt de muziek van Axley sinds 2018 ook live uitgevoerd. Er zijn op dit moment 3 nummers door Axley uitgebracht, welke een redelijk beeld van de sound van de band geven: Denk aan de melodieuze pianorock van ‘Well’, de verbeeldende teksten van ‘The King’, of het uitbundige synthesizer-fragment in ‘Redemption’. De verschillende elementen van de nummers brengen verschillende ervaringen met zich mee, en dat is precies de bedoeling.

 

Axley is momenteel bezig met het verfijnen van hun live set, en het afronden van verschillende muziekproducties die in de loop van 2018 uitgebracht gaan worden. Op de website Axleymusic.com en social media-kanalen van Axley kun je jezelf op de hoogte houden van al deze ontwikkelingen.