extensie

Certainly Rock

Certainly Rock, is een 7 koppige, uit Helmond en omstreken afkomstige rock-coverband. Ons repertoire bestaat, mede door het feit, dat we behalve een zanger ook een zangeres hebben uit rocknummers als van o.a. Anouk, Melissa Etheridge, Tina Turner, Skunk Annansie etc. etc. 

Wat hebben we nog meer op ons repertoire? Van A tot Z roepen we in koor als het gevraagd wordt. En wel van AC-DC tot ZZ-top met wereldhits van o.a: U2, Foo Fighters, Pearl Jam, Nirvana, The Scene, Rolling Stones, Herman Brood, Status Quo, Eric Clapton, 3 Doors Down, etc. etc.

Het ontstaan van Certainly Rock ging als volgt: De gitaristen Danny en John, die op hetzelfde plantsoen wonen en al enkele jaren samen repeteren, besloten in 2015 om wat mensen te benaderen en een band samen te stellen. Na enkele wisselingen is de huidige bezetting in staat om een compleet programma af te handelen waar het plezier van het “rocken” van af straalt. Maar ook een voorprogramma gaan we niet uit de weg. Spelen, rocken, lekker muziek maken dat is wat we het liefste doen.