Wij zijn er weer bij en dat is prima!

Koningsdag vieren doe je bij voorkeur dicht bij huis. Gezellig samen met je vrienden, familie en bekenden. Muziekvereniging Jong Nederland Asten en voetbalvereniging N.W.C. organiseerden daarom voor het 7e jaar weer een bijzonder spektakel. Op Koningsnacht en Koningsdag werd het Koningsplein in Asten daarom weer omgetoverd voor een gezellig evenement voor jong én oud!

De Slag Om Asten
26 April - Koningsnacht

Aan de vooravond van de Oranje-activiteiten op Koningsdag kan quizminnend Asten opnieuw zijn lol op. Voor het zevende jaar op rij organiseerden de mensen die voorheen achter de Grote NWC Quiz zaten het avondvullende evenement De Slag om Asten. 

Het niveau was wederom hoog. Maar schrik niet: er valt genoeg te lachen. Er komen vragen over actuele politiek, geografie en sport, maar ook het higgsdeeltje en bijvoorbeeld origamikunst komen voorbij.  

Déjà vu heeft dit jaar de Slag om Asten gewonnen! Wij feliciteren hen en dagen iedereen uit om in 2020 weer te strijden om de eerste 

 

 

Muziekspektakel Asten
27 April - Koningsdag

Op zaterdag 27 april barstte het feest weer los met het Muziekspektakel Asten. Net als voorgaande jaren speelden ook dit jaar een aantal lokale en regionale bands onze tent weer helemaal plat!

Graag zien we jullie allemaal volgend jaar weer in de tent op het Koningsplein!

Benieuwd wat er nog meer te doen is in Asten tijdens Kongingsdag? Kijk dan op www.koningsdagasten.nl!

 

 

Draag jij het Muziekspektakel ook een warm hart toe?

Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Je bent er de hele avond en/of dag bij en helpt ook nog een handje mee aan het slagen van dit geweldige evenement!  Klik hier om je aan te melden.