extensie

Entwined

Entwined is een energieke coverband bestaande uit 5 enthousiaste muzikanten van uiteenlopende leeftijd, met een totaal verschillende achtergrond, maar met een gezamenlijke passie; gezellig samen muziek maken! Een band die diverse muzikale voorkeuren vermengt tot één setlist die past op een feestje voor alle generaties.

Ooit zijn we met z’n drieën begonnen in de verbouwde garage van Wiljan (bassist). Eens per maand twee uurtjes lekker muziek maken en vervolgens onder het genot van een biertje tot in de kleine uurtjes naar muziek luisteren en mooie herinneringen ophalen. Maar om wat meer variatie in de nummers te kunnen leggen, kwam er behoefte aan uitbreiding en hebben we inmiddels ook een zangeres en een toetsenist. En wat vooral erg leuk was; door deze versterking ging ook de leeftijd en de muziekkeuze meer variëren. Van 70’s, 80’s rock naar een brede muziek keuze in diverse stijlen en van alle tijden.

De repetities zijn wat serieuzer en frequenter geworden, het repertoire breder maar de gezelligheid is er nog steeds. En we vinden het superleuk om dat met onze optredens uit te dragen. Met andere woorden, een lekker feestje bouwen samen met ons publiek!

 

 

Bezetting:

• Kristie Klein Wolterink: Lead vocal

• Jed Jones: Drums + backing vocal

• Wiljan Bekkers: Basgitaar

• Jan-Willem Wouters: Toetsen + sax + backing vocal

• Bart de Roo: Gitaar +  sax + backing/lead vocal