extensie extensie extensie

R.A.T.S

Rob And The Smokers

Het is 12 Juli 1962, de Rolling Stones staan vol zenuwen te wachten tot ze hun eerste optreden kunnen gaan doen. Precies 50 jaar later staan 5 gedreven en aantrekkelijke jongens te popelen om hetzelfde te doen. Het eerste optreden van R.A.T.S. was een feit! De lengte van de twee sets waren maar liefst 15 à 20 minuten lang, maar dat mocht de pret niet drukken. Op het Wilhelminaplein in Someren had iedereen genoten en was men onder de indruk van de capaciteiten van Robbie en natuurlijk de Smokers. Dankzij het optreden van een half uur zijn meerdere boekingen binnen gekomen, dus moest de band serieus aan de bak om het repertoire uit te breiden. Om het territorium uit te breiden besloot de band deel te gaan nemen aan een bandwedstrijd in een van de 7 zaligheden, Eersel. De spits werd afgebeten en het publiek werd vast opgewarmd voor de andere deelnemers. Aan het eind van de avond bleek dat er een puike prestatie was neergezet en de band zich winnaars van het voorprogramma mochten noemen. Dit heeft er toe geleid dat het podium gedeeld mocht worden met Rowwen Hèze en BZB. Natuurlijk een hele eer om zoiets mee te mogen maken! Wat verwacht was als een eenmalig succes, heeft er toe geleid dat de band zich op talloze evenementen, feesten, kermissen & bruiloften heeft kunnen presenteren als een goede feest-/coverband!

Wat is R.A.T.S.

R.A.T.S. neemt u mee in een show die voor jong en oud publiek is. De muzikale en gedreven bandleden zorgen voor een optreden met klanken die variëren van liedjes uit de sixties’ tot aan de moderne muziek van nu! Zo luister je het ene moment naar Paul mcCartney en John Lennon van de Beatles, om vervolgens weer 10 jaar verder de tijd in te gaan met de Zweedse talenten van ABBA. Natuurlijk kunnen bands als AC/DC, the Monkees en Mumford and sons niet ontbreken.

R.A.T.S. laat u zowel de pop als rock nummers van de afgelopen jaren ervaren. Hierbij moet u denken aan artiesten zoals de gebroeders Followill van Kings of Leon, Bono van de Ierse band U2 en de Amerikaanse bluesrock duo The Black Keys. Zoals U kunt lezen heeft R.A.T.S. een breed scala aan bekende nummers die iedereen van jong tot oud mee kan zingen.